Saratele cu cascaval

IMG_4120

Ingrediente :
550 g faina
250 g unt moale
200 g cascaval ras
1 lgt sare
2 oua
1 albus
50 ml lapte

Uns deasupra :
1 galbenus
50 g cascaval

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.

Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.

Ceea ce vedeti in tava arata cate saratele cu cascaval mi-au iesit mie.

IMG_4144-300x199

Spor la preparat ! 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

4 Responses to Saratele cu cascaval

  1. Corina

    Foarte bune, ne plac tare mult! Pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.