Ingrediente :
2 oua
200 g zahar
20 ml rom
un varf cutit sare
coaja rasa de la 1/2 lamaie
150 g unt topit
100 ml lapte
600 g faina
1 lgt cu varf praf de copt
Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam ouale, zaharul, rom-ul si coaja rasa de lamaie; adaugam apoi treptat, in fir subtire, ca la maioneza, untul topit si racit, laptele, iar la final faina amestecata cu praful de copt.
Framanatam bine si obtinem un aluat . Daca mai este necesar, adaugam 1-2 linguri faina.
Aluatul il impartim in 2 si il intindem cu sucitorul pe masa. Putem decupa diferite forme, fiecare cum doreste.
Dam la cuptor pentru 15-20 minute, apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Acesti biscuiti se pot pastra mai mult timp , in punga de nylon. Deliciul copiilor la scoala , dar si acasa.
Spor la pregatit biscuiti 🙂
Che buoni questi biscotti! complimenti, ti seguo da Roma, Italia!
ador biscuitii 🙂 iar ai tai arata minunat! te pup
Prezent la rontzaici!!!Superbi!!!
Gand la gand! Imi plac tare mult!! Pupici!
Super buni!!!Imi plac la nebunie!Pup!
Sunt foarte buni cu unt.Pup!
fff buni!
Buna idee pentru prajiturelele de Craciun 🙂
Am sa fac si eu cu siguranta ptr pitica mea! 🙂 Pup
Absolut deliciosi !!! Sunt prezenta. mai sunt ? Pupici