Pandispan cu caise si biscuiti

Picture 236

Ingrediente :
4 oua
1 cana de zahar
1/2 cana ulei
5 lg faina
1/2 plic praf de copt
10 caise (sau mere rase)
20 g unt
70 g biscuiti simpli

Mod de preparare :
Tava (20*30 cm) o ungem cu unt si o tapetam cu biscuitii sfaramati (eu i-am sfaramat cu robotul de bucatarie), apoi asezam jumatati de casie cu miezul in sus; in fiecare jumatate de caisa punem putin unt ; cine doreste prajitura mai dulce poate sa puna pe fiecare caise cate o lingurita de zahar.

Peste caise turnam blatul : mixam cele 4 oua spuma, adaugam zaharul mixand in continuare, apoi uleiul treptat, iar la sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt .

Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana se coace; dupa ce am scos tava , o lasam sa se raceasca , apoi o raturnam pe un platou si o taiem sub ce forma dorim. Eu am ales sa o tai sub forma de romburi.

Aceasta prajitura se mai poate face cu mere: 6 mere mari le dam pe razatoare , le asezam peste biscuiti; deasupra lor presaram zahar si scortisoara, apoi blatul si dam la cuptor.
Prajitura este foarte buna, dar se termina foarte repede; nu e “spornica”, cum spune mama. 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

4 Responses to Pandispan cu caise si biscuiti

  1. Anonymous

    Eu am uitat sa pozez pandispanul meu cu caise si s-a mancat tot… asa ca mai fac unul. Al tau arata de nota 10!Cristina (www.divainbucatarie.ro)

  2. Anonymous

    aveti niste prajituri ai de mine de parca is facute in fabrica super.nota 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.