Dovlecel pane

 

Ingrediente :
4 oua
6 lg faina
un praf sare
1/2 cana lapte
2 dovlecei medii
faina ptr tavalit dovleceii
ulei pentru prajit

Mod de preparare :
Curatam dovleceii si ii taiem rondele; ii saram si ii lasam intr-un castron pana lasa apa, apa pe care apoi o scurgem.

Intr-un castron batem 4 oua cu furculita, punem putina sare si faina; dupa ce am omogenizat adaugam si laptele.

Dovleceii scursi de apa care au lasat-o, ii tavalim prin faina, apoi prin compozitia cu oua si apoi ii asezam in tigaia cu ulei incins pana se prajesc; ii intoarcem ca sa se prajeasca ambele parti .

Dovleceii pane ii servim langa o portie de cartofi prajiti cu salata de cruditati sau chiar muraturi.

Pofta buna !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2 Responses to Dovlecel pane

  1. maya

    As putea sa traiesc de dimineata pîna seara cu dovleac pane =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.