Prajitura Londoni

Aluat:
4 galbenusuri
80 g zahar
150 g unt
250 g faina
coaja rasa de la 1 lamaie

1 lgt praf de copt 

gem de caise sau piersici

Glazura:
130 g zahar
150 g nuci macinat
1 lapte zahar vanilat
4 albusuri

Mod de preparare:

         Aluat : amestecați toate ingredientele bine, întindeți aluatul obținut pe masa de lucru, cu sucitorul și lăsați în tava neunsa și fără fluture; foaia se poate rupe, dar nu e nici o problema deoarece o asezam frumos in tava (20×30 cm) cu ajutorul mainilor. Aluatul din ton se ingem cu marmelada de caise.

       Glazura : se amestecă albusurile cu un praf de sare, apoi cu zahărul și vanilatul de zahăr, iar la final se încorporează nucile macinate. Spune compoziția peste marmelada din tava.

Barcă la 180 ° C, timp de 30 de minute; facem testul cu scobitoarea. Lasa sa se raceasca si apoi taiem felii.

Si pozele vechi 🙂

Spor la prajiturit! 🙂

Sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.