Pandispan cu capsuni si bezea

Print Friendly, PDF & Email

Picture 319

Ingrediente :

4 oua

2 galbenusuri

400g faina

250 g zahar

150 ml lapte

8 lg ulei

1 fiola esenta de vanilie

1 plic praf de copt

capsuni (dupa gust)

 

Glazura :

2 albusuri

100 g zahar

 

Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat; adaugam uleiul treptat ca la maioneza, faina amestecata cu praful de copt, alternand cu laptele.Turnam in tava , iar deasupra punem din loc in loc capsuni. Puteti pune mult mai multi capsuni decat am pus eu pe prajitura.Capsunile le puteti inlocui cu orice alt fruct doriti .Eu am avut capsuni din gradina si m-am gandit sa fac aceasta prajitura pe care am vazut-o la Amalia .

Dam la cuptor intr-o tava ( 29*35cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, pentru cca15-20 minute; intre timp batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, iar la sfarsit adaugam zaharul si mixam pana se topeste .

Picture 301

Cu ajutorul unu spritz modelam spuma de albusuri deasupra pandispanului si mai dam la cuptor pentru cca 5 minute (atentie sa nu se arda spuma de albusuri).

Picture 304

Prajiturica se taie cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa si doar cand s-a racit complet.

Picture 319

Picture 312

Picture-345 (1)

Este o prajitura care se face foarte repede si o putem servi langa o cana cu lapte sau o cescutza cu ceai.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Pandispan cu capsuni si bezea

  1. retete- ina

    foarte frumoas arata,cred ca e o bunatate,ti-a iesit super,o zi frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.