Prajitura cu cocos de post

Ingrediente :
1 cana faina (200 g)
1 cana nuca cocos (120 g)
1 cana zahar (250 g)
1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
1 plic praf de copt (10 g)
1 plic zahar vanilat
1 lg cacao

Glazura : 
zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare : 
Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat (eu am folosit pastaie de vanilie macinata si din aceasta cauza a iesit blatul alb putin mai inchis la culoare), nuca de cocos si  praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand ; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam treisferturi in tava tapetata cu hartie de copt ;
In compozitia ramasa adaugam lingurag de cacao si turnam peste cea din tava; dam tava (23*23 cm) la copt in cuptorul preaincalzit, la 180 grade Celsius, circa 35 minute; verificam cu scobitoarea .

 

 

Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie.

 

Este o prajitura super rapida si delicioasa. Spor la prajiturit ! 🙂
Sursa : laura adamache

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

3 Responses to Prajitura cu cocos de post

  1. ionela

    Tare frumos arata prajitura ta….la gust cred ca e dementiala!

Leave a Reply to ionela Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.