Macaroane cu cartofi

Ingrediente :
200 g macaroane

10 cartofi
1 morcov
1 ceapa
4 lg ulei
sare
piper

Mod de preparare :
– punem la fiert macaroanele conform instructiunilor de pe punga;
– curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert cu putina sare;
– intr-o cratita calim ceapa taiata marunt in cele 4 lg de ulei, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica; punem boia, sare si amestecam de cateva ori apoi luam de pe foc; adaugam si piperul;

Strecuram macaroanele si cartofii de apa si peste ele adaugam amestecul de ceapa si morcov;daca mai este nevoie de sare sau piper putem adauga la sfarsit;

O mancare foarte buna pentru post si satioasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.