Gougeres (sau gogosele cu cascaval)
IMG_4544

Ingrediente

  • 200 ml lapte,
  • 30 g unt,
  • 100 g faina,
  • 150 g cascaval (sau branza de burduf),
  • 3 oua.

Mod de preparare

 Intr-o craticioara punem laptele cu untul sa dea intr-un clocot.
IMG_4486
 Luam apoi de pe foc si adaugam faina amestecata cu sarea, amestecand energic. Adaugam cascavalul dat pe razatoarea mare, iar la final incorporam ouale, pe rand, omogenizand bine dupa fiecare.
IMG_4487 IMG_4488
IMG_4489
Cu ajutorul unei lingurite, punem gogoselele in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumenesc .
IMG_4490 IMG_4492 IMG_4499IMG_4500 IMG_4502 IMG_4544Primele gogosele 🙂
1295873680088338b3 1295873665e6403ad7
sursa : Amalia
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0
fb-share-icon20

4 Comentarii

  1. Anonymous

    Le-am facut saptamana trecuta, si pe langa faptul ca au fost foarte bune, au fost si de folos sa le iau cu mine la facultate marti, cand am avut multe cursuri.

    Iulia

    Răspuns
  2. grasu64

    Cascavalul cand se pune!?

    Răspuns
    • grasu64

      „Cand se pune?” am vrut sa scriu.

      Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email1