Gougeres (sau gogosele cu cascaval)

Print Friendly, PDF & Email
IMG_4544

Ingrediente

  • 200 ml lapte,
  • 30 g unt,
  • 100 g faina,
  • 150 g cascaval (sau branza de burduf),
  • 3 oua.

Mod de preparare

 Intr-o craticioara punem laptele cu untul sa dea intr-un clocot.
IMG_4486
 Luam apoi de pe foc si adaugam faina amestecata cu sarea, amestecand energic. Adaugam cascavalul dat pe razatoarea mare, iar la final incorporam ouale, pe rand, omogenizand bine dupa fiecare.
IMG_4487 IMG_4488
IMG_4489
Cu ajutorul unei lingurite, punem gogoselele in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumenesc .
IMG_4490 IMG_4492 IMG_4499IMG_4500 IMG_4502 IMG_4544Primele gogosele 🙂
1295873680088338b3 1295873665e6403ad7
sursa : Amalia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

4 Responses to Gougeres (sau gogosele cu cascaval)

  1. Anonymous

    Le-am facut saptamana trecuta, si pe langa faptul ca au fost foarte bune, au fost si de folos sa le iau cu mine la facultate marti, cand am avut multe cursuri.

    Iulia

  2. grasu64

    Cascavalul cand se pune!?

    • grasu64

      “Cand se pune?” am vrut sa scriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.