Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

Share on Facebook208Share on Google+0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
IMG_9514 
 
Ingrediente:
2 oua,
150 g zahar,
40 ml ulei,
50 g unt,
esenta vanilie,
350 g faina,
1 lgt praf de copt,
 
Tavalit :
80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
 
Mod preparare:
       Ouale le mixam cu zaharul circa 10 minute, apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat il acoperim cu o folie alimentara si il lasam la frigider pentru 1 ora.
 
IMG_9456 IMG_9457 IMG_9459       Scoatem aluatul de la frigider, care intre timp a primit consistenta dorita si formam bilute pe care le tavalim prin mult zahar pudra si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem circa 10-15 minute. Atentie sa nu le ardem.
 
IMG_9461 IMG_9462 IMG_9463 IMG_9465
Dupa ce se coc, le lasam sa se raceasca, apoi le scoatem pe o tava. 
 
IMG_9482
IMG_9496
IMG_9491
IMG_9514
 
 
 
IMG_5779-300x200
 
Foarte simpli si usor de facut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.